Help Support Bigcoupe.com

Viewing Pics

Talk women (or men), politics, gripe about your 6er (or other ride), and speak your mind.

Moderators: ron, bfons, GRNSHRK

Post Reply
User avatar
jps635
Bigcoupe supporter
Posts: 638
Joined: Sat Feb 27, 2010 10:50 pm
Location: NZ

Viewing Pics

Post by jps635 » Wed Jul 10, 2013 7:44 am

A lot of new post pics are not showing. Is this a general issue or something I need to be doing?

Chris
'85 635csi JPS (RA2-66)

GazM3
Bigcoupe supporter
Posts: 1727
Joined: Wed Oct 26, 2011 12:55 pm
Location: Melbourne, Australia

Post by GazM3 » Wed Jul 10, 2013 9:42 am

I can't see en either well at least on the iPhone.
BMW’s
74 2002 2.3ltr
84 E24 M635csi
94 E34 540i/6 SC
97 E36 M3 euro SC U/C

OTHERS
02 Landrover D2 td5
08 Holden Ute 6.0
11 Audi S5

User avatar
markh
Bigcoupe supporter
Posts: 587
Joined: Sun May 22, 2011 8:47 pm
Location: Chicago, Illinois

Post by markh » Wed Jul 10, 2013 11:13 am

It's spotty - some load, most don't.
1988 ///M Zinno/Lotus 70K miles

User avatar
bfons
Senior Member
Posts: 2013
Joined: Fri Apr 02, 2004 1:56 pm
Contact:

Post by bfons » Wed Jul 10, 2013 4:47 pm

Please provide an example
Brian

-----------------------
1984 Graphite M635 - Project Graphite - Sold
1985 Polaris M635 - Polaris - Sold
1987 L6 Black/Lotus White - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

JohnRogers
Bigcoupe supporter
Posts: 429
Joined: Tue Jun 02, 2009 10:05 pm
Location: Richmond, London

Post by JohnRogers » Wed Jul 10, 2013 8:45 pm


User avatar
bfons
Senior Member
Posts: 2013
Joined: Fri Apr 02, 2004 1:56 pm
Contact:

Post by bfons » Wed Jul 10, 2013 9:04 pm

Interesting....

Thx
Brian

-----------------------
1984 Graphite M635 - Project Graphite - Sold
1985 Polaris M635 - Polaris - Sold
1987 L6 Black/Lotus White - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

User avatar
2I6es
Bigcoupe supporter
Posts: 258
Joined: Tue Nov 06, 2012 9:05 am
Location: Darwin, Capital of Outback Australia

Post by 2I6es » Wed Jul 10, 2013 11:48 pm

I'm not technically minded but the problem with viewing pictures, could it be simply where the photos are stored or sent from. For example, my latest post, the photos are stored and sent from PhotoBucket and work as expected. Could it be that the new server is having a problem reading where they come from or how they are to be displayed?


Cheers Vinny
$DO || ! $DO : try
try: command not found


02 XR6 (m) 5sp (OD) 1701 D - "ENTERPRISE"

Long time lover of all hot I6's - BMW 635, Ford XR6 and the mighty Chrysler E49 six pack Charger

User avatar
bfons
Senior Member
Posts: 2013
Joined: Fri Apr 02, 2004 1:56 pm
Contact:

Post by bfons » Thu Jul 11, 2013 12:24 am

2I6es wrote:I'm not technically minded but the problem with viewing pictures, could it be simply where the photos are stored or sent from. For example, my latest post, the photos are stored and sent from PhotoBucket and work as expected. Could it be that the new server is having a problem reading where they come from or how they are to be displayed?


Cheers Vinny
The problem is with using pics as an attachment
Brian

-----------------------
1984 Graphite M635 - Project Graphite - Sold
1985 Polaris M635 - Polaris - Sold
1987 L6 Black/Lotus White - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

User avatar
bfons
Senior Member
Posts: 2013
Joined: Fri Apr 02, 2004 1:56 pm
Contact:

Post by bfons » Thu Jul 11, 2013 3:57 am

test
Attachments
228582_4449085142545_724108843_n.jpg
228582_4449085142545_724108843_n.jpg (36.44 KiB) Viewed 2983 times
Brian

-----------------------
1984 Graphite M635 - Project Graphite - Sold
1985 Polaris M635 - Polaris - Sold
1987 L6 Black/Lotus White - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

Tinkerer007
Bigcoupe supporter
Posts: 110
Joined: Thu Mar 12, 2009 12:57 am
Location: Fremont CA

Post by Tinkerer007 » Thu Jul 11, 2013 4:29 am

bfons wrote:test
I am not able to see a picture in the above post...

I am viewing with a Chrome browser.
1984 Euro 635 (A quarter of a million miles and counting)
UUC short shift kit
Mason Engineering Strut Tower Braces
Steve Haygood 25mm / 19mm Sway Bars
'88 Exhaust System (nice and quiet)
BBS 16x8 Style 5s
KMAC Rear Adjustable Camber

User avatar
bcadmin
Site Admin
Posts: 331
Joined: Fri Apr 02, 2004 3:28 am
Location: Denver CO
Contact:

Post by bcadmin » Thu Jul 11, 2013 5:28 am

Wtf

Ok. Broken over here as well
Brian
E31 840ci
1990 525i
-----------------------
1984 Graphite M635 - Sold
1985 Polaris M635 - Gone to a better home
1987 L6 - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

JohnRogers
Bigcoupe supporter
Posts: 429
Joined: Tue Jun 02, 2009 10:05 pm
Location: Richmond, London

Post by JohnRogers » Thu Jul 11, 2013 6:39 am

I use Internet Explorer - and cannot see

User avatar
Ubercoupe
Posts: 70
Joined: Mon Jan 31, 2011 9:37 pm
Location: Dublin, Ireland

Post by Ubercoupe » Thu Jul 11, 2013 8:26 am

Safari blank too!
________________________________
1989 - 635CSI Highline - Lach Silver

User avatar
sharkfan
Senior Member
Posts: 2082
Joined: Tue Sep 28, 2004 3:14 pm
Location: Guildford, U.K.

Post by sharkfan » Thu Jul 11, 2013 9:24 am

Blankety Blank

User avatar
bfons
Senior Member
Posts: 2013
Joined: Fri Apr 02, 2004 1:56 pm
Contact:

Post by bfons » Thu Jul 11, 2013 12:47 pm

Problem is on the server...

I'm looking at how quickly I can get the site moved
Brian

-----------------------
1984 Graphite M635 - Project Graphite - Sold
1985 Polaris M635 - Polaris - Sold
1987 L6 Black/Lotus White - My Queen has a new home
1980 633csi - Gone but not forgotten

GripGreg
Bigcoupe supporter
Posts: 2923
Joined: Wed Dec 14, 2011 3:13 am

Post by GripGreg » Thu Jul 11, 2013 5:20 pm

Thanx, Brian. I know you do all you can & we all appreciate you for it!
I use Chrome & can't transfer the pictures to attachments to see them either.
Hit the apex
in Long Beach, Cal
Buster/'82Euro6 Build Date 9/81
Rosallina/'80 528i Build Date 4/80

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests